Zsályás csirkecomb recept

Zsályás csirkecomb
5 1

Itt tudod értékelni a receptet, csak kattints a megfelelő csillagra

Beküldő:
TV Paprika Magazin

Nehézség:

Elkészítési idő:

60 perc

Megnézték:
3529

értékeld a receptet!

szólj hozzá!

add a kedvenceidhez!

nyomtasd ki!

küldd tovább!

bevásárló listára!


Zamatos, omlós, sült csirkecombok. A csirkecombokat krumplipürével és salátával tálaljuk.

4 személyre

A recept hozzávalói ( személyre)

  • 4 db egész csirkecomb
  • só, bors
  • 20 dkg vaj
  • 10 db zsályalevél
  • 2 gerezd fokhagyma

Elkészítés

A sütőt előmelegítjük 200 °C-ra. A csirkecombokból

eltávolítjuk a felső combcsontot, a húst a csont helye mentén enyhén szétnyitjuk, majd sózzuk, borsozzuk.

A vajat kikeverjük az összeaprított zsályával és az öszszezúzott fokhagymával, a nyílásba kanalazzuk, majd a húst szorosan összefogjuk, és konyhai kötözőspárgával átkötjük.

Sütőben 25-30 perc alatt készre sütjük. Krumplipürével és salátával tálaljuk.


Zsályás csirkecomb recepthez kapcsolódó receptek

Zsályás csirkecomb

Zsályás csirkecomb

Zamatos, omlós, sült csirkecombok. A csirkecombokat krumplipürével és salátával tálaljuk.

Hozzászólok

Be kell jelentkezned hogy hozzászólj ehhez a recepthez!

Bejelentkezés