Zsályás csirkeleves recept

Zsályás csirkeleves

Itt tudod értékelni a receptet, csak kattints a megfelelő csillagra

Beküldő:
TV Paprika Magazin

Nehézség:

Elkészítési idő:

30 perc

Megnézték:
1162

értékeld a receptet!

szólj hozzá!

add a kedvenceidhez!

nyomtasd ki!

küldd tovább!

bevásárló listára!


Maradék csirkehús? Tedd a levesbe!

4 személyre

A recept hozzávalói ( személyre)

  • 4 szelet bacon
  • 2 db vöröshagyma
  • 50 dkg burgonya
  • 5 dl tej
  • 2.5 dl csirkealaplé
  • 1 dl tejszín
  • 2 evőkanál frissen aprított zsálya
  • 12 dkg főtt csirkehús
  • só, bors

Elkészítés

A nagyobb darabokra vágott bacont ropogósra sütjük, majd konyhai papírtörlőn leitatjuk róla a zsírt.

A visszamaradt zsiradékon 5 perc alatt puhára pároljuk az apróra vágott hagymát, majd hozzáadjuk a felkockázott krumplit, a tejet, az alaplét, a tejszínt és 1 evőkanál zsályát.

A krumplit közepes lángon puhára főzzük, hozzáadjuk a kockára vágott csirkehúst, a bacont és a maradék zsályát, összemelegítjük, majd sózzuk, borsozzuk és tálaljuk.


Zsályás csirkeleves

Zsályás csirkeleves

Maradék csirkehús? Tedd a levesbe!

Hozzászólok

Be kell jelentkezned hogy hozzászólj ehhez a recepthez!

Bejelentkezés