Zserbó szaloncukor recept

Zserbó szaloncukor
2 3

Itt tudod értékelni a receptet, csak kattints a megfelelő csillagra

Beküldő:
blahunka Attiláné

Nehézség:

Elkészítési idő:

30 perc

Megnézték:
2225

értékeld a receptet!

szólj hozzá!

add a kedvenceidhez!

nyomtasd ki!

küldd tovább!

bevásárló listára!


Nagyon finom és egyszerű szaloncukor recept, ráadásul egyszerű az elkészítése is, hiszen szinte alig kell hozzá valami.

5 személyre

A recept hozzávalói ( személyre)

A hozzávalók

  • 10 dkg darált dió
  • 15 dkg házi baracklekvár
  • 3 evőkanál porcukor
  • 7 dkg darált kukoricapehely

A bevonáshoz

  • 10 dkg étcsokoládé
  • 2 evőkanál tejszín

Elkészítés

Összekeverjük a diót a lekvárral, majd hozzáadjuk a darált kukoricapelyhet. Kis hengereket formázunk a masszából, és pár percre mélyhűtőbe tesszük.

Felolvasztjuk gőz felett az étcsokoládét, hozzáadjuk a 2 evőkanál tejszínt, majd a megformázott szaloncukrot bevonjuk a csokoládéval. Ezután hűtőbe tesszük dermedni, és máris fogyaszthatjuk.

Érdemes elkészíteni, mert kiváló az íze.


Zserbó szaloncukor recepthez kapcsolódó receptek

Zserbó szaloncukor

Zserbó szaloncukor

Nagyon finom és egyszerű szaloncukor recept, ráadásul egyszerű az elkészítése is, hiszen szinte alig kell hozzá valami.

Hozzászólok

Be kell jelentkezned hogy hozzászólj ehhez a recepthez!

Bejelentkezés