Zúzaleves lóbabbal recept

Zúzaleves lóbabbal
4 1

Itt tudod értékelni a receptet, csak kattints a megfelelő csillagra

Beküldő:
TV Paprika Magazin

Nehézség:

Elkészítési idő:

60 perc

Megnézték:
1567

értékeld a receptet!

szólj hozzá!

add a kedvenceidhez!

nyomtasd ki!

küldd tovább!

bevásárló listára!


Balerináknak nem való - eddmegleves!

4 személyre

A recept hozzávalói ( személyre)

  • 2 evőkanál kacsazsír
  • 30 dkg csirke-, kacsavagy pulykazúza
  • 1 db csülök
  • 50 dkg lóbab
  • 30 dkg burgonya (kockára vágva)
  • 3 db vöröshagyma (apróra vágva)
  • 3 db sárgarépa (apróra vágva)
  • 4 db paradicsom (négybe vágva)
  • só, bors

Elkészítés

A zsírt felhevítjük, és hozzáadjuk a zúzát, a csülköt és a zöldségeket. Kétszeres mennyiségű vízzel felöntjük, és főzni kezdjük.

Amikor a fele levét elfőtte, sózzuk, borsozzuk, és forrón tálaljuk.


Zúzaleves lóbabbal recepthez kapcsolódó receptek

Zúzaleves lóbabbal

Zúzaleves lóbabbal

Balerináknak nem való - eddmegleves!

Hozzászólok

Be kell jelentkezned hogy hozzászólj ehhez a recepthez!

Bejelentkezés

Hozzászólások a(z) Zúzaleves lóbabbal recepthez

Zsuzsamama53 - 2012. január 11.
Igen érdekes recept!!!!!! Egyszerre tesszük fel az összes alkotóelemet és 60 percig főzzük???????? A zúza, a csülök (nyers, vagy füstölt?) együtt fő a lóbabbal (beáztatva?) és a zöldségekkel? Ennyi idő alatt mi lesz a kockára vágott burgonyából, sárgarépából, negyedelt paradicsomból???????? Nagyon kíváncsi lennék ki főzte meg ezt a receptet? Gondolom nem Serényi Zsolt, vagy Bede Róbert. Szeretném, ha megírnák az igazi recept elkészítését. Köszönöm