Keressük Magyarország legfinomabb karácsonyi ételeit!

A Reader’s Digest és a TV Paprika magazin közös felhívása:

Keressük Magyarország legfinomabb karácsonyi ételeit!

Mindnyájan őrzünk emlékeket karácsonyesti vacsorákról, kisebb vagy nagyobb családi ebédekről: a mama halászlevéről, a nagymama borleveséről, a bejgliről, vagy éppen a töltött pulykáról. Karácsonykor mindenki ki akar tenni magáért a konyhában. Van, aki a régi ízeket keresi, vonzzák a hagyományos fogások, de szívesen újítja meg ezeket. Sokan viszont szívesen próbálnak ki új recepteket, és ki akarnak lépni a hagyományos fogások kereteiből. Hogy a karácsonyi készülődést megkönnyítsük, mindkét magazin decemberi számában adjuk közre a nyertes recepteket, amelyek, reményeink szerint mindenki számára hasznosak lesznek.

A nevezni kívánt fényképes receptet vagy recepteket a www.receptvarazs.hu weboldalra kell feltölteni a receptverseny kategória alá! Amennyiben a recepthez egy kellemes emlék és történet is kapcsolódik, ezt is nyugodtan oszd meg velünk, és írd meg nekünk emailben az: editors@readersdigest.hu címre, vagy küldd el az alábbi postacímre: Reader’s Digest, Rovatszerkesztő, Budapest 1970.

Beküldési határidő: 2013. szeptember 30.

Nyereményhirdetés: 2013. október 21.

A JÁTÉKSZABÁLYZATÉRT és a részletekért kattints ide! 

A beküldött/ feltöltött recepteket a TV Paprika magazin, a Reader’s Digest, a Receptvarázs és a Gastropolis Főzőiskola & Gourmet Klub négytagú zsűrije értékeli majd, és választja ki közülük azt a három nyertes receptet, amit mindkét magazin karácsonyi számában (2013. december) megjelentetünk.

Nyeremények:

  • 3 x 1 db 7.500 Ft értékű ajándékcsomag a Tante Fanny felajánlásával (tésztarácsozó, hűtőtáska, szakácskönyv)
  • 3 x 1 db 5.000 Ft értékű ajándékcsomag a Kalocsai Fűszerpaprika Zrt. felajánlásával (díszdobozos fűszerek, tubusos fűszerkrémek)
  • 3 x 1 db 7.000 Ft értékű ajándékcsomag a Hering Trade Kft. felajánlásával (BASSO olajszett: olíva-, mogyoró- és szójaolaj)
  • 3 x 1 db 15.000 Ft értékű ajándékcsomag Dynamit Kft. felajánlásával (FUCHS fűszerek, fűszerkeverékek)
  • 3 x 1 db 5.000 Ft értékű ajándékcsomag a Cerbona Kft. felajánlásával (Durillo durumtészták, Cerbona müzliszeletek és gabonapelyhek)

Az egyes ajándékcsomagok részletes tartalmáért kattints IDE!

Feltöltök egy receptet!